tiistai 17. helmikuuta 2009

Uskovaiset : tiukkiksia ja nipottajia?


On se hassua kuinka ihmiset luokitellaan sen mukaan, mistä pitävät tai mitä tekevät. Esimerkiksi uskovaisena minulla on ollut jonkin verran vaikeuksia ihmisten suhtautumisen kanssa. Uskovaisena saa usein leiman, vaikka sitä ei suoraan sanottaisikaan. Kaikki suhtautuvat hieman eri tavalla, kuin silloin jos sanot olevasi samanlainen kuin muut. Uskovaisiin liittyy myös hyvin paljon ennakko-odotuksia. Tämän blogin avulla haluaisin hieman karsia näitä ennakkoluuloja, ja ehkä kuilu uskovaisten ja muiden välillä kapenisi. Uskovaiset ovat myös ihmisiä siinä missä muutkin. Ja kyllä uskovaisetkin osaavat pitää hauskaa. Tästä aiheesta lisää sitten myöhemmin. Nyt pitää lähteä ulos hieman liikkumaan ja haukkaamaan raitista ilmaa.

PS. Tämänhetkiset kaverini ovat suhtautuneet uskooni hyvin. En ole saanut juurikaan sanomista tai vinoilua.

1 kommentti:

  1. Ei mun muutto nyt pelkästään äitini siivoushölmöilystä ja riidasta johdu. Olen vaan niin täynnä koko akaa, etten taida enää jaksaa. Voihan olla että tulen katumapälle mutta juuri nyt suunta näyttää niin valoiselta että ainakin väliaikaisesti hiihtoloman jälkeen sitä meinaan kokeilla.

    Kiitos. On aina hauska saada uusia lukijoita:)

    Uskovaisuushan on yleistä,eikös se ollut jotenkin että 80 prosenttia suomalaisista ovat kirkossa? Miksi saat noin paljon ihmetystä aikaan? oletko jonkinlainen 'ääriuskovainen'? voiei kuulostipa tyhmältä :)

    On ärsyttävää että ihmiset leimaavat toisia vaikka vain pelkän harrastuksen tai musamaun puhumattakaan uskonnon perusteella. Tyhmää moinen!

    VastaaPoista