maanantai 9. helmikuuta 2009

Loma<3


Ihanaa kun viimein alkoi lukuloma kunnolla<3 Tänään pitää toki lukea, mutta saa valvoa ja herätä koska huvittaa. On vaan jotenkin vapaampi olo. Väsyttää vaan. Viime yö meni ketuiksi stressaamisen takia. Heräsin taas aikaisin aamulla panikoimaan sitä kuuntelua. Ja miten se meni? Sitä en tiedä. Kuuntelu itsessään tuntui helpolta, mutta kysymykset ei. Ei riittänyt enää perusidean hahmottaminen, vaan olisi pitänyt osata jotain sanojakin. No, aina ei voi voittaa. Panostan sitten kirjalliseen.

Pääsin tänään viimein lenkille. Olen ollut sairaana, minkä takia en ole juurikaan päässyt ulkoilemaan. Nyt pääsin ja kelikin oli mitä ihanin. Kevätkin on jo tulossa ja se näkyy ja tuntuu tällaisina ihanina kevät-/talvipäivinä. Harmi vaan, että on kamalan liukasta; meinasin rypäistä jo portailla. Että näin. Onneksi tiet oli paremmassa kunnossa. Huomenna sitten uudelleen, jos olisi vähän pirteämpi olo. Nyt väsyttää.

1 kommentti:

  1. Hei, kiitti kommentista (: Oli mukava lukea sun blogia, kun en oo aikoihin lueskellut 'normaaleiden' ihmisten blogituksia, näkee että elämä on tosiaan mukavempaa normaalina..
    Ja tosiaan, harmillinen tilanne tuo veljesi juttu :/ Kai parasta on vaan yrittää olla tukena ja terveen ihmisen mallina, vaikka joskus sekin saattaa tuntua hankalalta. Sekin voi auttaa, että syömisestä ei tehdä liiallista numeroa. Tosin jokaisellehan tämä on yksilöllistä, ja itseni on tosiaan paha sanoa mitään :') Mutta anoreksiasta on mahdollista parantua - joskus se tosin on harvinaisen vaikeaa. Tsemppiä sinnekin päin!

    VastaaPoista