lauantai 12. marraskuuta 2011

Kirjajuttuja



Heippa pitkästä aikaan! :)

Kaikki on sujunut melko hyvin. Sain jatkaa siellä kesätyöpaikassa ja teen nyt muutamia vuoroja viikossa koulun ohella. Välillä se on aika uuvuttavaa, mutta ainakaan ei tarvitse murehtia raha-asioita. :) Muilta osin menee ihan hyvin, rakastan tätä syksyistä synkkyyttä<3 Vaikka se tuokin välillä lisäväsymystä, antaa se samalla syyn sytyttää kynttilöitä ja käpertyä viltin alle mukavan kirjan kanssa. Olen nimittäin pitkästä pitkästä aikaa innostunut uudelleen lukemisesta. Tänäänkin pengoin kirjahyllyä edes takaisin ja lueskelin muutamia kirjoja, mitä sattui tulemaan vastaan. Kirjojen lukeminen on ollut pienestä asti rakas harrastus aika suurilta osin äitini aktiivisuuden ansiosta, joka jaksoi aina raahata meidät kirjastoon hakemaan ja ostamaan kirjoja. Nyt lähiaikoina nuo kirjat ovat valitettavasti saaneet homehtua hyllyn pohjalla. Opiskelu- ja työkiireiden keskellä ei ole löytynyt sopivaa inspiraatiota tarttua niihin. Nyt tilanne on sen verran tasaantunut, että jaksaa taas uppotua niiden ihanaan maailmaan. :)

PS. En ole varmaan kertonut, mutta menin naimisiin tänä keväänä. Vähän jännitti tulla rouvaksi näin nuorena... :) Se kuitenkin tuntui luontevalta ja parhaimmalta ratkaisulta.

3 kommenttia:

  1. Onnea ja siunausta tuoreelle rouvalle! Itse menin naimisiin 21-vuotiaana ja olen ollut ratkaisustani tosi onnellinen! Kun sopivan miehen löytää, miksi pitäisi siirtää sitoutumista.

    VastaaPoista
  2. Oi onnea paljon naimisiin menon johdosta!:-) Itse suunnittelen jo salaa omia häitäni, mutta pitänee odotella, että toi mies tosta ensin kosaisis :-D

    ♥: Anniina

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista♥ "vähän" myöhässä, kun on unohtunut ihan tämä blogi. Oot ihan oikeassa Elina, se on kyllä ollut sen arvoista. ^^ Tänä keväänä tulee kaksi vuotta täyteen, aika menee ihan hirmuisen nopeasti. :) Anniina tiedän tunteen, olin kauhean innokkaasti koko ajan menossa naimisiin ja kun olosuhteiden pakosta ei päästykään, lopulta luovutin. sittempä mies käytännössä järjesti häät. :D Oli ihan semmoiset pienet häät perheen kesken, mutta oikein mukavat. :)

    VastaaPoista